De neimaginat ! Câine împușcat în curtea stăpânilor (Foto)

Un câine afost împușcat la Carei, chiar în curtea stăpânilor acestuia. Totul s-a întâmplat duminică, 10 martie. Poliția a demarat o anchetă în acest caz.

“Stapanii cainelui, sot si sotie luau masa, televizorul mergea pe maxim, oamenii fiind mai in varsta, nu au auzit ce se intampla afara, in curte. Dupa ce au mancat, stapanul a iesit in curte sa-i dea mancare cainelui. Spre mirarea stapanului, cainele era in spatele casei sub o chiuveta, tremura, nu i-a vazut rana. l-a mangaiat, s-a gandit ca poate a auzit un zgomot mai mare si cainele s-a speriat. I-a lasat mancarea si a plecat in casa, fara sa-si dea seama ca, cainele este impuscat. Mai tarziu a iesit din nou sa vada ce face cainele. Bietul animal se retrasese undeva lateral, sigur avea dureri ingrozitoare. Stapanul a gasit cainele fara suflare. Murise. Era plin de sange asa cum se vede si in poze. Cainele era deosebit de iubit si ingrijit, era o placere sa-l vezi ce frumos este. Acesta a fost adoptat de la noi, si eram tare multumiti de cum arata acest suflet nevinovat”, spun cei de la Asocia’ia Puffi Carei.

In acest caz a fost solicitata inteventia Politiei.

Cainele a fost dus la DSV Satu Mare pentru autopsie.

“Speram din suflet ca organele de cercetare sa gaseasca criminalul si sa-si primeasca pedeapsa meritata, cativa ani de puscarie!~, mai spun reprezentantii asociatiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.