A salvat viata unui barbat. Politistul a fost premiat

Un politist din judetul Satu Mare, agent șef principal de poliție Sorin Lăpuște, care a salvat viața unui bărbat de 77 de ani, aflat în pericol de înec, a fost premiat pentru fapte de eroism.

“Pentru a doua oară în acest an, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au primit distincții din partea Poliției Române. Astfel, tot în cadrul ședinței festive de joi, agentului șef principal de poliție Lăpuște Sorin i-a fost acordată distincția onorifică “Emblema de onoare a Poliției Române”, pentru fapte de eroism săvârșite pe timpul îndeplinirii misiunilor”,anunta Politia.

In data de 11 iunie, în jurul orei 18.30, polițiștii din Ardud au fost sesizați despre faptul că s-au produs inundații între localitățile Ardud și Rătești. Ajunși la fața locului, au constatat că apa a inundat și o porțiune din Drumul Național 19A, iar în șanțul de pe marginea drumului se afla un autoturism în care se afla un bărbat, de 77 de ani, din Satu Mare, ce nu mai putea ieși singur din autoturism, existând riscul de a se îneca.

Văzând că viața soferului este pusă în pericol, agent șef principal de poliție Sorin Lăpuște a intrat în apă și a reușit să-l scoată pe șofer din mașină.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.