Ziua Portilor Deschise, sambata, la Metamob

Daca inca nu ati decis cum veti petrece ziua de sambata (23 iunie) alaturi de familia Dvs., Metamob va asteapta la sediul lor (str. Aurel Vlaicu nr. 102-106) intre orele 10-17 la Ziua Portilor Deschise. Ideea a pornit din pasiune si dorinta de a promova societatea si nu oricum, ci printr-un eveniment inedit. Vizitatorii vor avea ocazia sa se familiarizeze si sa afle curiozitati despre activitatea firmei.

Scopul evenimentului este de a recruta forte noi de lucru, insa se pune mult accent si pe idea de a petrece o zi frumoasa la sediul firmei unde sunt invitati cei de la Gasca Festiland care se vor ocupa de buna dispozitie a copiilor. Adultii vor putea savura mancaruri delicioase si sa isi exerseze talentul in cortul de tragere la tinta.

Metamob organizeaza un concurs de desen pentru copii cu titlul “Desenam cladirea Metamob”. Se pot inscrie desene realizate pe foi de desen ori carton de marimea A4. La concurs pot participa copii intre 2 – 16 ani. Perioada de inscriere a lucrarilor fiind intre 19- 25 iunie. Mai multe detalii puteti obtine pe pagina lor de Facebook (https://www.facebook.com/metamobsrl/).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.