Oaspeţi de seamă la Grădinița „Voinicelul” (Foto)

„Un zâmbet o floare, un strop de culoare”, este tema proiectului în cadrul căruia Grădinița cu Program Prelungit (GPP) „Voinicelul” a primit azi, 26 martie, vizita unor oaspeți de seamă. Proiectul este coordonat de către profesorul consilier Irina Mureșan (CJRAE).

Parteneri în cadrul proiectului sunt GPP „Voinicelul”, reprezentat de Loredana Sălăjean, Eugenia Chiș și Grădinița cu Program Normal (GPN) Viile Satu Mare (educatoare: Aurora Brândușan și Juhasz Edit).

Principalul obiectiv al acestui demers este realizarea unui schimb de experiență între cadrele didactice în vederea optimizării și dezvoltării activităților socio- emoționale ale preșcolarilor în diferite activități desfășurate la grupă, respectiv exprimarea emoțiilor și a sentimentelor pe care le simt copiii în anumite situații de viață.

Prin vizitele reciproce dintre cele două grădiniţe, prin întâlnirile dintre copiii şi educatoarele celor două unități de învățământ se dorește formarea unor puncte de legătură între sat și oraş, iar preşcolarii să inţeleagă prietenia, normele de convieţuire socială, precum şi necesitatea adaptării comportamentului propriu la cerinţele grupului cu care vin în contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.