Moșul PSD Satu Mare a adus daruri pentru zeci de familii (foto)

Moș Crăciun a poposit azi (18 decembrie) după-amiază la sediul PSD Satu Mare, unde a adus daruri, lumină și bucurie pentru 20 de familii și pentru 45 de copii care excelează la învățătură.

În jurul bradului împodobit în sediul PSD, copiii l-au primit cu ropote de aplauze pe Moșul cel darnic, nu înainte de a asista la un scurt moment artistic oferit de corul DOREMI de la Școala Gimnazială Mircea Eliade, condus de profesorii Ileana și Ioan Petrovici, și la colindele românești și din repertoriul internațional interpretate de trei elevi din clasele a XI-a și a XII-a de la Liceul de Artă Aurel Pop.

În final, Moșul le-a adus copiilor pachete cu dulciuri, dar și produse de sărbători și chiar lucruri de casă care le vor fi de folos peste iarnă. Moșul nu a uitat nici de elevii care au oferit frumosul spectacol artistic.

La eveniment a participat și președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, președintele Organizației Municipale Satu Mare, Radu Roca, și președintele Organizației Municipale de Femei, Manuela Rogoz, alături de mai multe doamne social-democrate.

”Crăciunul e sărbătoarea bucuriei pe care le-o facem celorlalți și a speranței, iar la inițiativa doamnelor din PSD, împreună cu colegii noștri, ne-am mobilizat pentru a aduce o rază de lumină și pentru a le face sărbătorile puțin mai frumoase unor familii cu situații financiare precare și copiilor lor”, a declarat președintele Aurelia Fedorca.

Acțiunea a fost organizată de Organizația de Femei a PSD Satu Mare, cu suportul Organizației Județene PSD, a Organizației Municipale Satu Mare și a Organizației de Tineret a PSD.

18.12.2017 Biroul de presă

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.