Așa va arăta al treilea pod peste Someș. Ordinul de ministru a fost semnat ! (Foto)

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor anunță faptul că Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a semnat astăzi, 30 iunie, ordinul de ministru pentru realizarea obiectivului de investiție „Pod peste râul Someș – amplasament strada Ștrandului”.

Edilul spune că, în vederea demarării procedurilor pentru realizarea investiției, până la finalul lunii iulie va fi gata și proiectul tehnic, pentru ca în septembrie să se demareze licitația.

„Vorbim despre o investiție care va avea efecte pozitive asupra dezvoltării municipiului Satu Mare, dar și a județului. În vederea realizării investiției vor fi alocate 81 de milioane de lei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în timp ce alte 9 milioane de lei vor fi alocate din bugetul local. Vreau să profit de ocazie pentru a-i mulțumi domnului președinte Pataki Csaba pentru că m-a însoțit de nenumărate ori la Ministerul Dezvoltării unde am făcut demersuri în vederea obținerii finanțării. De altfel, transmit mulțumiri tuturor celor care s-au implicat pentru ca acest proiect să devină realitate”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.