Grupul PSD din cadrul CJ cere demisia managerului Spitalului Județean (Video)

Grupul de consilieri județeni ai PSD au solicitat în ședința ordinară de astăzi, 30 ami, demisia managerului Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, dr. Camilio Coste. Potrivit consilierului județean Ciprian Ardelean, în cadrul unei vizite pe care grupul PSD l-a făcut la spital, medicii de acolo au reclamat foarte multe aspecte negative, inclusiv jugniri venite din partea managerului.

În luarea de cuvânt președintele Consiliului Județean (CJ), Pataki Csaba, a subliniat faptul că, managerul SJU și-a dat demisia „însă nu am acceptat-o. Nu poți să-ți iei pălăria și să pleci. Trebuie să vedem cine a greșit, iar vinovații trebuie să răspundă în fața organelor competente”.

Pataki spune că va fi întocmit un raport detaliat cu privire la situația de al spital. De asemenea, acesta a cerut o întâlnire, dar fără presă, cu grupul PSD din cadrul CJ.
În discuții a intrat și Virgil Enătescu (PNL), care a acuzat că se încearcă politizarea situației de la spital.

Consilierul județean Ioan Pop (PSD) a atras atenția conduceriui CJ că situația de la SJU trebuie rezolvată cât mai curând.

„Consiliul Județean trebuie să ia taurul de coarne și să facă ordine în spital. Eu vă sugerez să acceptați demisia managerului, deoarece personalul medical este foarte revolatat și amenință că va ieși în stardă”, a mai adăugat Pop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.