Concert în memoria Paulei Raț (Foto&video)

Un concert organizat în memoria regretatei artiste sătmărene Paula Raț, fiica fostului președinte al FC Olimpia, Catrinel Raț, a avut loc astăzi, 18 aprilie, de la ora 18.00, la Filarmonica „Dinu Lipatti”. Paula Raț a decedat în aprilie 2015, în urma unui terebil accident de circulație ce a avut loc în județul Bihor.

Concertul a început cu o rugăciune, rostită de preotul Viorel Pașca.

Apoi, pe scena filarmonicii au urcat: Petrică Mureșan, Formația „Argus”, Formația „XXL”, Ansamblul Folcloric al Școlii de Arte, Rareș Jucan, Andra Zelenak, Alexandra Mărcuț, Raluca Dumitru, surorile Hermina și Ștefania Hotca, Ianis Borhidan, Luca Goje și Andra Barbul.

Amfitrionii serii au fost jurnaliștii Raluca Jofi și Florin Mureșan.

În seara teribilului accident, 17 aprilie 2015, în mașina condusă de Adrian Foldi se aflau Paula Raț, dar și părinții tânărului. Cei patru se îndreptau spre Arad, acolo unde trebuiau să participe la un botez.

Tragedia a avut loc la ora 22.30, pe DN79, la intrarea în localitatea Avram Iancu. Mașina condusă de Adrian Foldi a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un TIR. În urma impactului extrem de violent, Paula Raț a decedat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.