Polițiștii bihoreni au tras focuri de armă după un hoț din Satu Mare. S-a ascuns într-un cimitir

Un sătmărean de 36 de ani, a fost arestat sâmbătă, 14 ianuarie, pentru 30 de zile, după ce poliţiştii l-au prins la furat. Acesta a fost prins în flagrant în timp ce spărgea un magazin din Marghita (județul Bihor).

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri. În timp ce patrulau prin oraş, poliţiştii din Marghita au auzit alarma unui magazin din zona străzii Republicii. Aşa au reușit să-l surprindă pe hoţ chiar în timp ce ce escalada geamul spart al unui magazin de electrocasnice. Hoțul avea la el o geantă voluminoasă.

Încercând să-l opreascăă, polițiștii au tras trei focuri de armă. Speriat, hoțul a încercat să scape de polițiști fugind prin grădinile unor localnici după care s-a ascuns în cimitir, fiind prins câteva ore mai târziu, în oraş, cu ajutorul unui câine de urmă.

Bărbatul de 36 de ani este originar din comuna Ciumeşti, judeţul Satu Mare. Acesta a fost reţinut în Arestul Poliţiei Bihor, iar sâmbătă prezentat în faţa procurorilor de la Parchetul Marghita şi apoi la Judecătoria Marghita: Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile al acestuia.

Prejudiciul, în valoare de 27.000 lei, constând în aparatură electronică (telefoane, tablete, laptopuri), a fost recuperat integral de poliţişti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.