Aldo Blaga își lansează primul album. Concertul va avea invitați de marcă (Video)

Aldo Blaga își va lansa primul său album, „Despre Dragoste”, în cadrul unui concert caritabil. Evenimentul va avea loc în data de 10 martie, de la ora 20.00, la Teatrul de Nord din Satu Mare.

„Despre Dragoste se vrea a fi un vehicul, un mijloc prin care să inspir oamenii să dăruiască, să ajute, regăsindu-se, mai mult ca sigur, în cel puţin una dintre piese, astfel implicându-se activ în comunitatea din care fac parte. „Despre Dragoste” poate fi şi un pansament pentru toţi cei care au în familiile lor oameni suferinzi, fie că e vorba despre cancer, sindrom Down, Asperger, autism, etc., pentru simplul fapt că toate fondurile strânse în urma publicării albumului vor fi dirijate spre ajutorarea celor ce au cea mai mare nevoie”, spune Aldo.

Albumul conține creații proprii, compuse de-a lungul anilor de către Aldo Blaga.

În cadrul spectacolului, pe lângă numere muzicale (creaţii proprii extrase din album, cât şi alte piese, în duet cu invitaţi speciali) vor avea loc pe scenă numere de dans, magie cât şi stand-up comedy – aşadar va fi un spectacol 100% antrenant, amuzant, muzical şi dansant.

La concert vor fi invitați: Horia Brenciu, Liviu Teodorescu, Mihaela Tatu, mentalistul Cristian Gog, Feli, Loga Dance School, etc.

Biletele vor putea fi cumpărate de la Agenția Teatrală de pe strada Horea, de la o dată care va fi comunicată de către organizatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.