Juriul a decis. Vezi cine este Mister Transilvania 2016

14519657_1316127565118404_3747612973251846392_n

silviu1

poza2

Silviu Pricope, un tânăr de 20 de ani din Hunedoara a fost desemnat „Mister Transilvania” în cadrul show-ului de vineri (30 septembrie) seara de la Castelul Karolyi. În finala competiției au ajuns 14 tineri, dintre care trei din județul Satu Mare.

Câștigătorul galei finale este Silviu Pricope, un tânăr de 20 de ani din Hunedoara. În prezent, acesta este student la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Timișoara.

„Gala de la Carei a fost una dintre cele mai frumoase experiențe trăite, în primul rând că am vizitat un nou loc în al doilea că am întâlnit niste oameni minunați. Eu eram foarte entuziasmat și fericit chiar și înainte de câștigarea concursului, eram captivat de atmosferă, de muzică și oamenii frumoși din jurul meu. Nu mă așteptam să câștig concursul din cauza asta am fost foarte fericit când am auzit decizia juriului și toate acele felicitări”, a declarat pentru Sătmăreanul Silviu Pricope.

Băieții au avut de trecut mai multe probe printre care, o prezentare de modă dar și proba costumului de baie.

Din juriul competiției au făcut parte: Ariana Silaghi, Marcela Papici, Laura Bota, Zita Pop, Ioana Călin, Denisa Hudac și Zsolt Popa.

În cadrul evenimentului au fost prezentate și colecțiile unor branduri și designeri cunoscuți din Transilvania, precum: Ioana Călin, Nicoleta Obis, Spencer by Ciprian Crăciun, Nina Lenjerie și Inedit.

Prezentatorii evenimentului au fost Silvia Cseh și Raul Popa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.