Urmăriți general reținuți la intrarea în țară

politia-frontiera1

Duminică, 17 iulie, în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară cetăţeanul român Gheorghe R., în vârstă de 36 de ani, din județul Buzău.

Cu ocazia formalităților de frontieră, polițiștii au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit general. Acesta era căutat în vederea participării la o procedură judiciară, pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie.
Gheorghe R. a fost predat de polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Unității de Jandarmi Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Câteva ore mai târziu, la același punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru a intra în țară cetăţeanul român Daniel P., în vârstă de 25 de ani, din județul Maramureș. La controlul de frontieră, oamenii legii au constatat că tânărul era căutat în vederea arestării. Judecătoria Sighetu Marmației l-a condamnat la un an închisoare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de distrugere.

Maramureșeanul a fost predat de polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.