A furat bani dintr-un restaurant

furt

Un bărbat de 35 de ani din Ardud, bănuit de comiterea unui furt, a fost identificat de poliţişti în scurt de la reclamarea faptei. Jumătate din prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Luni, 13 iunie, la sediul Poliției din Ardud, s-a prezentat gestionara unui restaurant din localitate, care a sesizat faptul că la sfârșitul programului de lucru din ziua precedentă, barmana de serviciu a constatat că îi lipsesc 4.300 de lei, bani proveniți din încasări.

Polițiștii au reușit în cursul zilei să-l identifice pe principalul bănuit în comiterea faptei, ca fiind C. S. de 35 de ani din Ardud. În fapt, cel în cauză, aflându-se în incinta localului mai sus menționat, profitând de neatenția barmanei de serviciu, a intrat după bar, iar dintr-o borsetă aflată sub tejghea, a furat 4.300 de lei, bani proveniți din încasări și care aparțineau unității.

Cercetările continuă cu bărbatul în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii de către acesta a infracțiunii de furt calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.