Jandarmii, în vizită la „boboceii” Școlii nr. 10

copii1

copii2

copii3

copii4

Astăzi, 18 mai, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Satu Mare a răspuns invitației învăţătoarei Camelia Petrean de la Școala nr. 10, și a directoarei instituției, prof. Szasz Piroska, desfăşurând activităţi preventiv-informative la elevii clasei I A.

Pentru început, oaspeții le-au explicat copiilor rolul Jandarmeriei în asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, au detaliat şi prezentat misiunile acestora.

Apoi, discuţia a continuat cu sfaturile jandarmilor referitoare la modurile de comportare şi acţiune în diferite situaţii, iar, la final s-au prezentat aspecte legate de violenţă în general.

Elevilor le-au fost prezentate diferite aspecte referitoare la modul în care trebuie să evite formele de violenţă şi modul corect de acţiune în cazul în care sunt martori sau chiar victimele unor comportamente agresive. Activităţile s-au desfăşurat sub sloganul „Violenţa nu te face mai puternic”.

Elevii au participat la momentele interactive prezentate de mr. Camelia Lucuţ şi de plt. adj. șef Bujor Cîmpianu, iar la final, copiii au lansat jandarmilor o nouă invitaţie pentru alte activităţi comune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.