„Orchestra Titanic”, pe scena Sălii „Studio”

Orchestra Titanic, foto Robert Costea (1)

Orchestra Titanic, foto Robert Costea (2)

Orchestra Titanic, foto Robert Costea (3)

Orchestra Titanic, foto Robert Costea (4)

Orchestra Titanic, foto Robert Costea (5)

Teatrul de Nord Satu Mare prezintă sâmbătă, 5 martie, la ora 18.00 în Sala „Studio” de pe strada Horea, premiera spectacolului „Orchestra Titanic” de Hristo Boytchev, proiect realizat de Adina Lazăr, studentă la regie, Facultatea de Teatru şi Televiziune Cluj-Napoca (clasa lect. univ. dr. Gelu Badea), pentru susţinerea examenului de licenţă. Scenografia este realizată de Cristian Gătina.

„Orchestra Titanic” este un spectacol despre evadare. Personajele acestui spectacol sunt niște măști colorate în spatele cărora se ascund disperarea și neputința. Spectacolul ne confruntă, brutal pe alocuri, cu faptul că oriunde ne-am ascunde, oricâte identități sociale am schimba, cărăm cu noi o „valiză” în care sunt toate regretele noastre. (Adina Lazăr)

Preţul biletului este de 20 de lei pentru adulţi, respectiv 15 lei pentru elevi, studenţi și pensionari. Spectacolul nu este inclus în abonamente. Locurile sunt limitate.

Pentru rezervări, cei interesați sunt invitați să sune la Agenția Teatrului (0261712106), între orele 10.00 și 17.00, de luni până vineri, sau să scrie pe adresa: teatruldenord@gmail.com. Biletele pot fi cumpărate și online online, pe www.biletmaster.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.