Mesaj de la familia Paulei Raț: „Dumnezeu să-ți dea putere să fii îngerul nostru păzitor”

Paula Rat

La șase luni de la teribilul accident în care Paula Raț, fiica fostului președinte al FC Olimpia Satu Mare, Catrinel Raț, și-a pierdut viața, familia acesteia a postat pe Facebook un mesaj în memoria tinerei de 23 de ani.

„Acum, șase luni, adică 17 aprilie, vineri, ora 22.26, fiica noastră a plecat pentru totdeauna în ceruri, lăsându-ne împietriți cu sufletele pline de durere care se accentuează pe zi ce trece. Dorul după fiica noastră atinge culmile disperării. Doamne ce soartă ne-ai ales să rămânem fără îngerul nostru. Sensul vieții noastre, nu mai este. Paula să cânți în ceruri pentru toți sătmărenii care au fost la rândul lor șocați la aflarea veștii plecării tale. Dumnezeu să-ți dea putere să fii îngerul nostru păzitor. Nu te vom uita niciodată îngeraș”, este mesajul postat pe facebook de de familia Paulei Raț.

Vă reamintim că în seara zilei de 17 aprilie, în afara localității Avram Iancu din județul Bihor, mașina condusă de Adrian Foldi a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR. În urma impactului Paula Raț a decedat. Adrian Foldi, împreună cu părinții săi, care se aflau pe bancheta din spate a mașinii, au suferit leziuni grave și au fost internați în spital.

Rudele Paulei Raț susțin că tragedia putea fi evitată. Potrivit acestora, alveola pe care Adrian Foldi a evitat-o prea târziu NU a fost marcată cu indicatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.