Gelozia i-a întunecat mintea: Și-a înjunghiat rivalul cu un cuțit în spate

omor

Un bărbat de 31 de ani din Negrești-Oaș a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de două ori cu un cuțit în spate de către un tânăr de 23 de ani din Mujdeni. Potrivit polițiștilor mobilul faptei este gelozia.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Satu Mare a dispus față de acesta măsura de arest preventiv pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de tentativă de omor și riscă ani buni de pușcărie.

În seara zilei de miercuri, 15 iulie, Poliţia din Negrești-Oaș, a fost sesizată despre faptul că a avut loc o tentativă de omor. Un tânăr de 23 de ani din Mujdeni, pe fondul unor discuţii provocate de gelozie, a înjunghiat de două ori cu un cuțit un bărbat de 31 de ani din Negrești-Oaș, punându-i în primejdie viaţa.

În cursul zilei de joi, 16 iulie, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care a dispus măsura reţinerii inculpatului pentru 24 ore, iar în cursul aceleiaşi zile a fost prezentat Tribunalului Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

Tribunalul Satu Mare a luat faţă de inculpat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.