Kereskenyi hotărât să candideze pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare

Kelemen hunor si Kereskenyi Gabor

Kereskenyi Gabor

Președintele Organizației Municipale a UDMR Satu Mare, deputatul Kereskenyi Gabor, se înscrie în cursa internă în vederea desemnării candidatului formațiunii politice pentru funcția de primar al municipiului, reședință de județ, pentru alegerile locale din 2016. Anunțul a fost făcut azi, 18 iunie, în cadrul unei conferințe de presă la care a fost prezent și președintele UDMR de la nivel național, Kelemen Hunor.

În luarea cuvânt Kereskenyi a declarat că este interesat de funcția de primar al municipiului Satu Mare. „Prioritatea „0” pentru UDMR o reprezintă alegerile din 2016. Vrem să câștigăm funcția de primar al municipiului Satu Mare. Numele candidatului trebuie tranșat în acest an, până cel târziu la toamnă. Până acum avem un coleg consilier (Maskulik Csaba) care și-a exprimat această intenție, adică de a candida. Noi întotdeauna am organizat prealegeri. Și eu sunt interesat și voi intra într-o astfel de cursă”, a declarat Kereskenyi.

Continând ideea deputatului sătmărean, Kelemen Hunor a arătat că alegerile din 2016 sunt o prioritate pentru UDMR și că întreaga concentrare trebuie focalizată pe acest demers.

3 Comentarii la "Kereskenyi hotărât să candideze pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.