Bărbat în stare gravă după ce a căzut dintr-o căruță încărcată cu fân

urgenta

Un bărbat de 65 de ani din Cuța a ajuns cu leziuni grave la Secția de Chirurgie Toracică a Spitalului Județean din Baia Mare după ce a căzut din căruța încărcată cu fân. Victima a ajuns sub căruță, fiind târâtă câțiva metri. Incidentul a avut loc joi, 4 iunie, în jurul orei 18.00.

„Am fost solicitați la un bărbat de 65 ani din Cuța care a căzut din căruța încărcată cu fân. Victima a fost târâtă sub căruță. La sosirea echipajului, pacientul era conștient, orientat temporo-spațial, echilibrat hemodinamic dar prezenta traumatim cranio-cerebral fără suspendarea conștienței, traumatism toracic cu fracturi costale și numeroase escoriații și plăgi. I s-au acordat primele îngrijiri și a fost transportat la UPU Satu Mare pentru investigații”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, dr. Gabriela Notariuș.

În urma investigațiilor efectuate s-a confirmat existența unui traumatim toracic cu hemopneumotorax (sânge și aer în cutia toracică). În vederea tratamentului, se decide transportul asistat al victimei la Secția de Chirurgie Toracică din Baia Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.