Tabăra Națională de Matematică “Lions Club Someș” Satu Mare – Ziua 2

Tabăra Națională de Matematică organizată de Lions Club “Someș” Satu Mare a continuat în forță în a doua zi de activități, demonstrând încă o dată cum se poate îmbina utilul cu plăcutul.

Astăzi, tinerii participanți au avut ocazia să viziteze Cetatea Ardud și Muzeul de Artă Contemporană, fiind însoțiți de membrii Lions Maria Reiz și Helga Vereș. Excursia culturală a fost punctată de o surpriză muzicală oferită de Ansamblul Casei de Cultură „Dr. Augustin Mircea” din Ardud, care a încântat participanții cu un recital de muzică și dansuri populare specifice zonei.

Această zi a demonstrat că procesul de învățare poate fi cu adevărat plăcut și distractiv. Elevii nu doar că au aprofundat cunoștințele matematice, dar au avut și oportunitatea de a descoperi istoria și cultura locală, într-o atmosferă prietenoasă și plină de energie.

Tabăra Națională de Matematică reprezintă una dintre manifestările de tradiție ale Lions Club “Someș” Satu Mare, fiind un prilej de mândrie pentru organizatori. Clubul se pregătește pentru o serie de alte evenimente care promit să aducă beneficii semnificative comunității.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.