Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare își așteaptă viitorii elevi

Dragi absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Satu Mare,

Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare vă întâmpină cu brațele deschise pentru anul școlar 2024-2025! Oferta educațională pentru anul viitor este diversificată și adaptată nevoilor elevilor inteligenți și ambițioși, care doresc să se dezvolte și să exceleze în diverse domenii.

Specializările oferite sunt:

  • 2 clase de matematică-informatică, intensiv informatică: Aceste clase sunt dedicate elevilor pasionați de științele exacte și tehnologia informației, oferind o pregătire temeinică și intensivă în informatică.
  • 1 clasă de științele naturii bilingv engleză: Această clasă este ideală pentru cei care doresc să îmbine studiul științelor naturale cu dezvoltarea competențelor lingvistice în limba engleză.
  • 1 clasă de științele naturii: Oferă o pregătire solidă în disciplinele științelor naturale, pentru cei interesați de biologie, chimie și fizică.
  • 1 clasă de filologie bilingv engleză: Destinată elevilor cu o pasiune pentru limbile străine și studiul literaturii, această clasă asigură o educație bilingvă de calitate.
  • 1 clasă de științe sociale: Perfectă pentru cei care sunt interesați de științele sociale și umaniste, oferind o înțelegere profundă a societății și a fenomenelor sociale.

Dacă ești un elev inteligent, conștiincios, preocupat de propria formare și dornic de a excela, cu siguranță, Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare este alegerea potrivită pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.