Băieții de la CSM Olimpia întâmpinați de suporteri la primul antrenament

Echipa de fotbal de la CSM Olimpia Satu Mare s-a reunit luni la Stadionul Olimpia-Daniel Prodan, în vedere pregătirilor pentru sezonul 2024–2025 al ligii a 3-a.

La primul antrenament au fost prezenți 23 de jucători, dintre care 10 băieți noi, veniți în probe. Din lotul sezonului trecut mulți jucători au fost învoiți pentru ziua de lui, dar și portarul Bogdan Miron lipsește încă, fiind la București pentru a susține cursuri de antrenorat.

Băieții au fost așteptați la stadion de către stafful format din Ritli Zoltán, Alexandru Botos (Piri), Svarczkopf István, Ovidiu Suciu și Ciprian Prodan.

Totodată președintele clubului, Muresan István a cerut jucătorilor seriozitate pe perioada pregătirilor, și a anunțat, că obiectivul echipei pentru sezonul viitor este promovarea în Liga a 2-a.

Vor fi 8 săptămâni de pregătire. În acestă perioadă echipa va juca și jocuri oficiale, având programat meciuri din tururile preliminare ale Cupei României.

Echipa va intra în cantonament pe plan local în data de 29 iulie, până în data de 3 august.

Băieții vor juca 11 meciuri de pregătire. Prima în acest weekend, când CSM Satu Mare se va deplasa la Cigánd, Ungaria, unde va participa la turneu alături de echipa locală,Cigánd, Nyíregyháza Spartacus II, Kisvárda Master Good II. La acest turneu băieții noștrii vor avea un joc vineri, iar sâmbătă va juca pentru medalii.

La primul antrenament băieții au fost întâmpinați de un grup de suporteri inimoși, care au venit la stadion, pentru ai saluta pe băieți, și de a-i asigura e susținere.

Declarația team managerului Alexandru Botos (Piri)

Noi am vrut să ținem cât mai mulți jucători din lotul din sezonul trecut. Cei, care sunt aici, și care vor urma să se alăture, trebuie să fie în această perioadă egoiști, să se pregătească în așa fel, încât la început de campionat să fie la capacitatea lor maximă.

Mesajul pentru suporteri: în așteptăm în număr cât mai mare la stadion, cum a fost și în ultima etapă. Contează foarte mult susținera lor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.