Sătmăreanca Iulia Vîlceanu în finala Românii au Talent

Mare bucurie pentru sătmăreanca Iulia Vîlceanu! Cu numele de scenă Villia, tânăra talentată a ajuns în finala sezonului 14 al competiției Românii au talent. Interpretând o piesă proprie, Iulia a cufundat sala în tăcere și l-a impresionat profund pe Andi Moisescu, informează ProTV.

Iulia, cunoscută sub numele de scenă Villia, are 20 de ani și provine din Satu Mare. Este studentă la Psihologie în limba engleză la Universitatea din Cluj. Tânăra sătmăreancă a captivat publicul și jurații în semifinale, cântând la chitară și compunând muzică. Piesa ei originală i-a adus voturile necesare pentru a ajunge în marea finală.

„Sunt extrem de onorată să pot cânta din nou pe această scenă. Pentru mine, a fost uluitor să văd că oamenii au rezonat atât de mult cu piesa mea încât să-și dorească să mă audă cântând din nou. În definitiv, acesta este visul oricărui artist. Știu că publicul are o sarcină dificilă la Românii au Talent,” a declarat Villia în interviul acordat după ce a aflat că va merge în marea finală.

Întreaga sală s-a cufundat în tăcere când Iulia și-a interpretat piesa „Norocul meu.” Andi Moisescu a fost de departe cel mai impresionat de acest moment artistic.

„Am uitat că sunt aici. Am crezut că sunt deja la concertul tău,” a spus juratul.

Până când Andi Moisescu să ajungă la concertul Villiei, sătmărenii sunt mai norocoși. Tânăra artistă va urca pe scena din Satu Mare chiar sâmbătă seara, în jurul orei 19:40, cu condiția ca organizatorii să nu anunțe modificări ale orelor de concerte din cauza reprogramărilor provocate de condițiile meteo de vineri seara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.