Sătmăreanca Taisa Silaghi câștigă Premiul I la Concursul de muzică ușoară „VOICE” din Cluj

Taisa Ema Silaghi, elevă a Școlii de Arte Satu Mare, a cucerit Premiul I la cea de-a doua ediție a Concursului de muzică ușoară „VOICE”, un eveniment de prestigiu care a avut loc vineri seară în Cluj Napoca. Acest trofeu recent se adaugă la seria de succesuri obținute de tânăra artistă, inclusiv la concursurile „Muzica Inimii Mele 2022” și „Art Oradea Festival 2023”.

Taisa a fost pregătită pentru acest concurs de profesorul Călin Keresztes și a reușit să se distingă într-un cadru competitiv, cu participanți din numeroase orașe ale țării, precum Brăila, Piatra Neamț, Iași, Botoșani, Târgu Mureș, Sibiu, Alba Iulia, Oradea, Reșița, Târgu Jiu și Cluj. Prestația ei a fost unanim apreciată atât de public, cât și de juriul festivalului, confirmând meritul distincției primite.

Școala de Arte „Tudor Jarda” din Cluj, organizatoarea evenimentului, împreună cu managerul Cătălin Nistor și directorul Marius Moldovan, au fost gazde excelente, contribuind la succesul acestei ediții.

Felicitările adresate Taisei Ema Silaghi și profesorului său Călin Keresztes sunt însoțite de recunoștință pentru efortul și dedicația lor, ce continuă să aducă prestigiu Școlii de Arte Satu Mare. Aceste succese subliniază calitatea învățământului artistic oferit și potențialul impresionant al tinerilor artiști din regiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.