Elevii Colegiului Național „Ioan Slavici” din Satu Mare se disting la Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie

Colegiul Național „Ioan Slavici” a anunțat cu mândrie succesul elevilor săi la recenta etapă națională a Olimpiadei de Pedagogie-Psihologie, un eveniment care subliniază angajamentul și determinarea tinerilor participanți.

Deși vacanța a început pentru majoritatea elevilor, un grup de studenți dedicați se află încă în plină activitate, participând la competiții academice de înalt nivel. „Sacrificiul lor de timp și energie este remarcabil, iar noi suntem alături de ei cu gândul și suportul nostru,” a declarat un reprezentant al colegiului.

Rezultatele impresionante obținute la Olimpiada de Pedagogie-Psihologie pentru profilul pedagogic au fost anunțate astăzi, confirmând excelența pregătirii și dedicarea continuă a elevilor. Eleva Riana Mesaroș a obținut Premiul II la Psihologie, în timp ce Ana Tătar Șinca a fost premiată cu Premiul III la Pedagogie. Alexandra Șovre și Rahela Ciorcaș au fost, de asemenea, recunoscute cu mențiuni pentru performanțele lor.

Aceste realizări subliniază statutul deosebit al Colegiului Național „Ioan Slavici” în domeniul pedagogic, plasându-l în rândul liceelor de top la nivel național.

„An de an, rezultatele noastre excepționale confirmă calitatea învățământului pe care îl oferim. Felicitări tuturor participantelor! Continuăm să mergem înainte cu aceeași dedicație și speranță pentru viitor,” a concluzionat reprezentantul colegiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.