Ploaie de premii pentru balerinele de la Modefit Studio la concursul internațional Lebăda de Cristal

Școala de balet Modefitstudio din Satu Mare a strălucit la Concursul Internațional de Dans Lebăda de Cristal, desfășurat între 19-21 aprilie 2024 la București. Sub îndrumarea profesorului Ana Macovei, 16 copii s-au remarcat în diverse categorii de vârstă.

Rezultatele notabile includ locul 1 la categoria de vârstă 4-6 ani, unde grupul format din Selena Filip, Emilia Piscoran, Cezara Beseni, Nadia Chiorean, Maria Dod, Carina Petrovai Chiș, Iringo Széles și Cezara Farcau au cucerit podiumul. În competiția solo, Bella Aracs Tamas a obținut locul 3, iar Inga Chiorean locul 2.

Eforturile de echipă au fost răsplătite cu locul 1 la categoria trio pentru Inga Chiorean, Yana Balaj Chenderes și Medeea Marinescu, în timp ce grupul de dans caracter format din Sofia Brata, Amanda Moldovan, Bella Aracs Tamas, Stefánia Dánia și Antonia Vlonga a triumfat și el pe primul loc.

În categoria de vârstă 10-12 ani, Antonia Vlonga a cucerit locul 1, în timp ce Amanda Moldovan s-a clasat pe locul 3. Duetul format din Antonia Vlonga și Ștefania Dania a adus încă o victorie școlii, ocupând locul 1.

Elevii și profesorii de la Școala de balet Modefitstudio au demonstrat încă o dată talentul și dedicarea lor, aducând onoare orașului Satu Mare și României în competiția internațională de dans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.