CSM Olimpia s-a despărțit de antrenorul Cosmin Iuhas

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare și antrenorul echipei de fotbal, Cosmin Iuhas au ajuns la un acord comun de reziliere a contractului.

Tânărul tehnician sătmărean a venit la începutul sezonului actual la CSM Olimpia Satu Mare în calitate de antrenor secund, acesta fiind la prima experiență la o echipă de liga a 3-a. Iuhas a lucrat alături de pricipalul Florin Fabian până la sfârșitul lunii octombrie, iar după încetarea contractului cu Florin Fabian, Iuhas a preluat banca tehnică a echipei noastre.

Cu Cosmin Iuhas, CSM Olimpia Satu Mare și-a consolidat poziția a doua în clasamentul seriei a 10-a, reușind calificarea  în play-off-ul ligii a 3-a.

Din păcate de la începutul acestui an echipa nu a mai avut același randament, iar în play-off CSM Olimpia are o singură victorie și trei înfrângeri.

Cosmin Iuhas lasă echipa pe locul doi, doar că la o distanță considerabilă, de 12 puncte, față de liderul  SCM Zalău.

Echipa noastră păstrează încă un avans de două puncte față de urmăritoarele CSM Sighetul Marmației și ACSC Crișul Sântandrei.

Conducerea CSM Olimpia Satu Mare îi mulțumește lui Cosmin Iuhas pentru efortul și munca depusă la echipa de fotbal, și-i dorește mult succes în cariera de antrenor.

Totodată tehnicianul  a transmis: „Mi-am dat tot ce a fost mai bun uman si profesional pentru echipă. Mulțumesc că am făcut parte din acest proiect, și doresc din tot sufletul, ca CSM Olimpia să-și îndeplinească obiectivele.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.