Concursul Internațional de Street Dance BOUNCE Satu Mare revine pentru a XIV-a ediție

Clubul de dans Crazy Dancers Crews (CDC) din Satu Mare se pregătește să găzduiască cea de-a XIV-a ediție a Concursului Internațional de street dance BOUNCE Satu Mare, care va avea loc sâmbătă, 27 aprilie.

La acest eveniment prestigios vor participa 14 școli de dans din diverse orașe precum Oradea, Baia Mare, Arad, Cluj, Valea lui Mihai, Salonta, Bacău, Bistrița, Debrecen și Nyiregyhaza. Trupele vor fi evaluate de către coregrafi și dansatori renumiți din Belgia, Ungaria și Moldova.

Concursul se va desfășura la sala de sport Traian Vuia de pe Bulevardul Closca 72/A, începând cu ora 11:00. Biletele, în valoare de 20 de lei, vor fi disponibile la intrare începând cu ora 10:30.

Evenimentul este susținut de Primăria Municipiului Satu Mare și de Centrul Cultural G. M. Zamfirescu, iar se așteaptă un spectacol incendiar și un concurs de înalt nivel, cu trupe de dans prestigioase.

„Va invitam pe pagina de Facebook si Instagram a Concursului international de urban dance BOUNCE Satu Mare pentru a viziona momente din editiile trecute si de a va convinge ca e pacat de ratat concursul.

Multumim colaboratorilor si sponsorilor: SCM Dr. Coica, Big Security, Auchan Satu Mare, Alu Menziken, Avon, Nicovid, Hotel Aurora, Libraria Compas, No Limites Tehnologie, Natura, Vision Art, Academia Partium, Pizzeria Gemelli, Restaurant Arezzo, Restaurant Mamili”, transmit organizatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.