Carieră în Armată Română! Se fac recrutări pentru fete și băieți

Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară prin Biroul informare-recrutare al Centrului militar judeţean Satu Mare, activitatea de recrutare a tinerilor – băieţi şi fete, în vederea şcolarizării în instituţiile militare de învăţământ.

„Avantajele urmării cursurilor unei instituţii militare de învăţământ sunt multiple. Pe toată durata pregătirii se oferă GRATUIT şcolarizare, cazare, echipament, hrană şi asistenţă medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare şi multe alte facilităţi. Activităţile şcolare, dar şi cele extracurriculare, oferă elevilor reale condiţii de dezvoltare din toate punctele de vedere, într-un mediu adecvat, dar şi perspectiva unei cariere în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

La absolvirea formelor de învăţământ postliceal sau universitar, militarii beneficiază de un loc de muncă sigur, un venit bun şi alte avantaje materiale sau financiare care asigură un trai decent, o profesie respectată în societate, şansa la o carieră de succes cu posibilităţi de promovare şi afirmare pe criterii de performanţă”, informează reprezentanții Centrului Militar Județean Satu Mare.

1. ÎNSCRIERI:

• Perioada: 15 aprilie – 7 iunie

• Locație: online pehttps://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau la birourile informare-recrutare https://www.recrutaremapn.ro/contactbir.php

2. SELECȚIE:

• Perioada: 22 aprilie – 14 iunie

• Locație: Centrele zonale de selecție și orientare.

3. EXAMINARE MEDICALĂ:

• Perioada: 29 aprilie – 21 iunie

• Locație: Unitățile sanitare din rețeaua Ministerului Apărării Naționale

4. FINALIZAREA DOSARELOR:

• Termen final: 5 iulie

„Dacă sunteți interesați, vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi informații utile! Putem fi contactați pe timpul programului de lucru cu publicul în zilele de luni, miercuri, joi, vineri între orele 08.00-16.00 și marți între orele 10.00-18.00 la Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Satu Mare, situat în localitatea Satu Mare strada Petöfi Sándor nr. 47 sau la numerele de telefon 0261/717123 și 0261/716513”, mai transmit cei de la Centrul Militar Județean Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.