Emma Lorincz, va reprezenta Sătmarul la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română

Satu Mare se mândrește cu o nouă stea în ascensiune în domeniul educațional, Emma Lorincz, elevă în clasa a VII-a B la Școala Gimnazială Grigore Moisil. Sub îndrumarea doamnei profesor Nadia Camelia Pop, Emma a reușit să se distingă prin ambiție, perseverență și o muncă asiduă, calități care nu numai că o definesc, dar i-au și pavat drumul spre etapa națională a Olimpiadei de Limba și Literatura Română.

Competiția, care are loc în perioada 17-21 aprilie la Slatina, este un prilej pentru Emma de a-și demonstra abilitățile și de a aduce onoare județului Satu Mare. Comunitatea locală și școala sunt încrezătoare în succesul ei și îi transmit urări de reușită.

„Succes deplin îți dorim, Emma!” este mesajul plin de afecțiune și sprijin venit din partea tuturor celor care au cunoscut-o și au fost martori la dedicarea ei neclintită. În Emma, Satu Mare nu doar că are un reprezentant la un nivel național într-un domeniu atât de valoros precum literatura, dar vede și o promisiune a viitorului luminos care se profilează la orizont pentru tânăra generație.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.