6 străzi din municipiul Satu Mare vor fi modernizate

Primarul orașului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a oficializat semnarea contractului de finanțare pentru un amplu proiect de modernizare. Proiectul, parte a programului „Anghel Saligny”, vizează reabilitarea a șase strazi din municipiu, incluse în Lotul 2. Străzile Alba Iulia, Eugen Ionescu, Karoli Gaspar, Krudy Gyula – tronson între Strada Dara și Strada Alba Iulia, Acs Alajos – tronson între Strada 1 Iunie și Strada Poienilor, și Toamnei – tronson de pământ, sunt cele selectate pentru acest lot.

Investiția, în valoare de peste 7,9 milioane de lei, promite nu doar asfaltarea suprafeței carosabile, dar și reabilitarea trotuarelor și îmbunătățirea zonelor verzi adiacente. Aceste îmbunătățiri sunt așteptate să sporească accesibilitatea și să contribuie la creșterea calității vieții locuitorilor.

Municipalitatea reiterează angajamentul său față de dezvoltarea infrastructurii urbane și îmbunătățirea standardelor de viață pentru cetățenii săi, prin continuarea unor astfel de proiecte esențiale pentru modernizarea orașului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.