Înfrângere în Dumbrăvița pentru junioarele de la CSM Olimpia

Echipa de handbal feminin de la CSM Olimpia Satu Mare a pierdut la Dumbrăvița în fața formației Citu Timișoara, în meciul ce a contat pentru etapa a 2-a a  Grupei „Valoare” din cadrul Campionatul Național junioare II.

Meciul disputat joi în localitatea timișeană a fost unul echilibrat. Fetele antrenate de Ciprian Mărieș au revenit de la 2–0 la 3–4, iar în a doua parte a primei reprize de la 13–10 la 13–14.

În repriza a doua cele două echipe au mers cap-la-cap până la scorul de 19–19, după care gazdele au mărit diferența până la șapte goluri (32–25).

La sfârșit fetele noastre au avut o revenire de orgoliu și au redus din diferență, scorul final fiind de 33–29.

Cu această înfrângere CSM Olimpia rămâne la patru puncte în spatele echipelor Citu Timișoara și Unirea Sânnicolau Mare, ocupantele locurilor 2 și 3 în grupă.

În etapa următoare, dumincă fetele noastre joacă acasă în Sala de Sport LPS-Ecaterina Both împotriva echipei LPS Banatul Timișoara, ocupanta locului cinci în clasament. Partida va începe de la ora 14.00

HANDBAL FEMININ, JUNIORI II, GRUPA VALOARE 4, ETAPA 2

AHCS Citu Tmișoara – CSM Olimpia Satu Mare 33–29(15–15)

CSM Olimpia: Ana Irimescu, Maribel Filimon (2 goluri), Maia Silaghi, Ariana Ionescu (9), Mara Marghitaș (5), Maria Secu, Denisa Doboș, Ștefania Peter (2), Ioana Greta, Patricia Cherecheș (2), Daniela Trif, Tamás Petra, Miriam Bumbuc (6), György Amália (3), Iulia Paicu.

Antrenor: Ciprian Mărieș

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.