Echipa RONTIS 1 de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Câștigă Premiul II la Olimpiada de Creativitate Științifică

SATU MARE – În cadrul etapei județene a Olimpiadei de Creativitate Științifică, echipa RONTIS 1 a Colegiului Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare și-a asigurat un loc de cinste, adjudecându-și Premiul al II-lea prin eforturile și ingeniozitatea membrilor săi.

Elevii NISTOR ADAM GABRIEL și NISTOR DAVID IONUȚ, ambii studenți în clasa a VI-a, au fost laudele colegiului, arătând o dedicație nemăsurată și un talent autentic pentru inovație și cercetare științifică.

Performanța lor notabilă este un testament al angajamentului și creativității, dar și o ilustrare a abilităților excepționale pe care aceștia le posedă. Comunitatea educațională, împreună cu mentorii și colegii, își exprimă mândria și recunoașterea pentru munca depusă de acești elevi promițători.

Acest succes este nu doar un rezultat al talentului individual, ci și al spiritului de echipă și al aspirațiilor înalte care caracterizează întreaga echipă RONTIS 1. Acest premiu servește drept sursă de inspirație pentru continuarea explorării și inovării în domeniul științei.

Cu ochii ațintiți spre viitor, echipa se pregătește acum pentru noi provocări, proiecte și aventuri. Comunitatea le urează mult succes și îi asigură de sprijinul continuu în călătoria lor științifică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.