CSM Olimpia Satu Mare se deplasează la Sântandrei pentru a-și lua revanșa

Deplasare grea pentru CSM Olimpia Satu Mare în a patra etapă a play-off-ului Ligii a 3-a. Elevii lui lui Cosmin Iuhas sunt hotărâți să-și ia revenșa sâmbătă la Sântandrei, în fața formației ACSC Crișul, după eșecul din prima rundă, 1–2 de la Satu Mare și să-și consolideze poziția a doua în clasamentul seriei a 10-a.

Băieții noștri au rupt seria rezultatelor negative din acest an, învingând în etapa trecută incomoda trupă de la CSM Sighetul Marmației. Tehnicianul sătmărean a declarat după acel meci, că poate fi un nou început pentru formația noastră acel succes și că băieții au avut nevoie să-și recapete incredrea în forțele proprii.

Meciul de sâmbătă va fi unul foarte dificil în fața unei echipe experimentate, pe un teren de dimensiuni reduse, la Sântandrei. În sezonul regular CSM Olimpia Satu Mare a învins formația bihoreană atât în tur, cât și în retur, ambele meciuri terminându-se cu scorul de 2–1, însă în play-off ACSC Crișul a reușit să câștige la Satu Mare, scor 2–1.

Înaintea primei etape din prima rundă al returului din play-off, CSM Olimpia ocupă locul 2 în clasament cu 36 de puncte, fiind la 12 puncte distanță de liderul SCM Zalău, și având un ecart de 5 puncte în fața echipelor CSM Sighet și ACSC Crișul, ocupantele locurilor 3 și 4, la egalitate de puncte.

Partida de sâmbătă se va disputa pe terenul stadionului Crișul din Sântandrei, cu începere de la ora 17.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.