Concert live Rareș Mariș la Shopping City Satu Mare

Shopping City Satu Mare devine centrul divertismentului urban și își așteaptă vizitatorii sâmbătă, 20 aprilie, la un concert live susținut de Rareș Mariș, unul dintre cei mai talentați și versatili tineri artiști români.

Evenimentul va avea loc în aer liber, de la ora 19:00, în parcarea de la nivelul 1 a centrului comercial.

Rareș Mariș a devenit unul dintre cei mai iubiți cântăreți, în special în rândul tinerilor, remarcându-se odată cu reality-show-ul One True Singer, pe care l-a câștigat în 2022.

În ultimii doi ani, Rareș a avut o ascensiune constantă, fiind o prezență permanentă în topurile muzicale și colaborând pentru coloana sonoră a unor filme precum Romina VTM sau Miami Bici 2.

Seara va debuta cu un moment susținut de DJ Matei, un DJ local talentat care va crea atmosfera perfectă pentru momentul cel mai așteptat, concertul lui Rareș, care va interpreta câteva dintre cele mai cunoscute și apreciate piese ale sale. În încheierea evenimentului, DJ George Matioc va asigura distracția și buna dispoziție cu mixurile sale energizante.

Pe toată durata evenimentului, nu vor lipsi momentele de dans freestyle, oferite de talentații dansatori de la Open Wings Studio Satu Mare, și nici surprizele: primele 300 de persoane care accesează secțiunea „Cheltuie puncte & Alege recompense”, din aplicația SPOT, vor putea savura un cocktail gratuit, la barul de pe terasa centrului comercial. Accesul la concert este liber.

Mai multe informații despre concert și campanie se găsesc pe pagina Shopping City Satu Mare, în secțiunea dedicată evenimentelor:

Concert Rareș – https://shoppingcitysatumare.ro/evenimente/concert-rares.

Campanie FLY – https://shoppingcitysatumare.ro/evenimente/fly-with-spot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.