Tânără din Arad salvată de echipa medicală a spitalului din Carei

O situație critică la Spitalul Municipal din Carei s-a transformat într-un exemplar succes medical, salvând viața unei femei însărcinate de 31 de ani, originară din județul Arad. Intervenția condusă de medicul specialist ATI, Daniel Florescu, alături de echipa sa, a fost decisivă în acest caz deosebit de complicat.

Incidentul a avut loc în februarie 2024, când tânăra gravida a suferit un accident major pe drumurile înghețate ale Aradului, rezultând în leziuni severe care au necesitat inițial internarea sa la ATI în Spitalul Județean Arad, urmată de transferul în Neurochirurgie. După mai multe încercări nereușite de a găsi o facilitate adecvată pentru recuperarea ei având în vedere complexitatea leziunilor și sarcina, familia a apelat la Dr. Florescu, cunoscut din perioada în care acesta lucrase în Spania.

Dr. Florescu, în vârstă de 47 de ani și cu o experiență bogată atât în România, cât și internațional, a fost recent recrutat de la Spitalul Municipal Carei la inițiativa managerului Ciprian Dragoș, pentru a întări echipa medicală a spitalului. “Este primul caz de o asemenea complexitate cu care mă confrunt aici, și sunt profund încântat de reușită, împreună cu colegii mei, chiar și într-un spital mai mic, precum este cel din Carei”, a spus Dr. Florescu.

Această poveste subliniază nu numai importanța unei intervenții rapide și competente, dar și capacitatea unităților medicale de dimensiuni mai reduse de a oferi îngrijiri de înaltă calitate, demonstrând că profesionalismul și dedicarea sunt esențiale în salvarea vieților umane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.