Primăria Satu Mare invită copii să urce pe scenă de Zilele Orașului

Primăria Municipiului Satu Mare lansează o invitație oficială către grădinițe, școli și cluburi de dans să se alăture festivităților prilejuite de Zilele Orașului, printr-o participare activă pe scenă. Evenimentul este un prilej pentru tineri să își etaleze talentele și să se bucure de aplauzele publicului, contribuind la dinamica culturală a orașului.

Ca și în edițiile precedente, Pasajul Corneliu Coposu va fi gazda scenei dedicate copiilor și tinerilor. Aceasta reprezintă o platformă excelentă pentru exprimarea artistică a celor mici și promovarea talentelor emergente din diversele instituții de învățământ și cluburi culturale.

Pentru a facilita organizarea, înscrierile pentru programul artistic se vor realiza exclusiv online. Participanții interesați sunt rugați să completeze formularul disponibil la adresa: https://infosm.ro/i/copiiZileleOrasului2024

Termenul limită pentru înscriere este stabilit pentru data de 10 mai 2024.

Primăria Municipiului Satu Mare își exprimă entuziasmul de a vedea noua generație în centrul celebrării comunității și speră la o participare numerosă care să sublinieze spiritul vibrant și unitar al orașului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.