Bursa generală a locurilor de muncă în luna mai la Satu Mare

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca SatuMare pregateste prima Bursa a locurilor de munca  din  anul 2024, care va avea loc in data de 17.05.2024. Evenimentul se va  desfasura  începând cu ora 9.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare.

Obiectivele principale ale evenimentului sunt creșterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi crearea de noi oportunităţi pentru angajatori în identificarea potențialilor viitori angajaţi, care prin experienţa şi abilităţile lor pot contribui la succesul activităţii economice.

Este cea mai importanta masura activa privind crestereagradului de ocupare a fortei de munca aflata intr-o forma de evidenta si plata si o oportunitate pentru angajatori, pentrua-si recruta forta de munca necesara.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate încăutarea unui loc de muncă, viitorilor absolventi, someri, persoane care doresc sa isi schimbe locul de munca sau care doresc sa isi imbunatateasca pozitia profesionala.

Participarea la bursă va oferi persoanelor aflate în căutareaunui loc de muncă posibilitatea de a obţine un loc de muncăsau de a obţine informaţii suplimentare, referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unuiloc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES.

Agenții economici, interesati participe la bursă, sunt asteptati  contacteze si sa transmita ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail ajofm.sm@anofm.gov.ro, in care  specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum și meseriile corespunzătoare acestora.
Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon: 0261770237, fax. 0261770238

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.