Premii pentru elevii de la Liceul Ortodox din Satu Mare

În perioada 28 – 29 Martie 2024, s-a desfășurat, în Cluj-Napoca, Simpozionul și concursul interjudețean de cultură religioasă ,,Mitropolitul Bartolomeu Valeriu Anania. Vocea din agora cetății”, Ediția a II-a. Iată cu ce premii s-au întors de acolo elevii Liceului Ortodox Nicolae Steinhart din Satu Mare:

Elevul NECHITA DAMIAN IOAN, din clasa a IX-a A, coordonat de Pr. VRAJA IONUȚ MIHAI ALIN, a obținut Premiul I, la secțiunea ,,Eseu teologic / Predică”.

Elevul HUREZAN DAMIAN FLORIN, din clasa a IX-a A, coordonat de Pr. GROZA GABRIEL IOAN și prof. VONETHE VASILICA CARMEN, a obținut Premiul I, la secțiunea ,,Creație plastică”.

În data de 15 Ianuarie 2024, a avut loc Concursul interjudețean de creație, recitare și interpretare ,,Darul ce ni s-a făcut prin Eminescu”, ediția a XI-a.
Elevul HUREZAN DAMIAN FLORIN, din clasa a IX-a A, coordonat de prof. ȘICHET MARIANA și LEITI IOANA, a obținut MENȚIUNE, pentru desenul cu titlul ,,Portret – Mihai Eminescu – pictură”.

Sâmbătă, 13 Aprilie 2024, a avut loc Etapa Județeană a Olimpiadei de Religie Ortodoxă.
Elevul ARDELEAN ADRIAN, din clasa a VII-a, coordonat de prof. GROZA FLORIN, a obținut Premiul I și urmează să participe la Etapa Națională.

Îi felicităm și le dorim cât mai multe realizări pe viitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.