CSM Olimpia obține prima victorie în play-off și se distanțează de locul trei

Echipa de fotbal de la CSM Olimpia Satu Mare a obținut prima victorie în play-off-ul Ligii a 3-a, sâmbătă pe teren propriu, scor 21 cu CSM Sighetu Marmației.

După trei meciuri fără victorie, și cu un start ezitant de an, băieții antrenați de Cosmin Iuhas au demonstrat sâmbătă că atunci când joacă ca o echipă pot învinge orice adversar din serie și că pot spera la locul de baraj pentru promovare.

Meciul a fost unul de luptă cu momente bune de ambele părți, cu intervenții excelente ale portarilor și cu un ritm peste cel firesc la un meci de eșalon trei.

CSM Sighetu Marmației, echipa care ne-a luat șase puncte în sezonul regulat, a început excelent și a avut din start inițiativa. Mai mult, Alexandru Zaharie avea să deschidă scorul în minutul 18 după ce a trimis o torpilă de la 30 m direct în vinclul porții lui Toderean.

Treziți din pumni, Oanea & co au început să pună presiune pe adversari și să ducă jocul în terenul sighetenilor.

În minutul 27 șutul de la distanță al lui Cătălin Oanea a fost deviat de Alberto Brașoveanul și mingea a intrat în poarta tânărului goalkeeper maramureșan, Iosif Berințan (1–1).

Zece minute mai târziu, după un un-doi Zsiga Ervin și Gueye Mansour, senegalezul a pasat perfect în fața porții, Pop Nándor venit lansat a înscris din apropiere (2–1).

Repriza a doua s-a jucat pe contre. Zsiga, Mansour, Moussa Samake și Cosmin Zamfir și-au creat ocazii bune, iar de partea cealaltă Mensah și Guigui l-au evidențiat pe Toderean, portarul  sătmărean, alături de Oanea fiind printre remarcații partidei de sâmbătă.  

CSM Olimpia obține o victorie foarte importantă, și se distanțează din nou la cinci puncte de CSM Sighetu Marmației și ACSC Crișul Sântandrei.

Săptămâna viitoare se va disputa prima rundă al returului play-off-ului, băieții noștri având de luat o revansă în fața Crișului după înfrângerea suferită acasă cu două săptămâni înainte.

De remarcat noul echipament galben-albastru, unul elegant ce le-a purtat noroc băieților noștri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.