Rezultat istoric pentru Satu Mare la CN de judo seniori

Judoka de la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare au scris istorie pentru sportul sătmărean în finala Campionatului Național de senioare individual, disputat la Arad.

Elevii antrenorilor Marian Halas și Pelcz Attila au avut un bilanț extraordinar, cu 3 medalii de aur, 2 de argint, 1 bronz și o clasare pe locul 5.

Performera delegației noastre este Maidelines Gorguet, dublă campioană națională, la categoria ei de greutate, –70 kg, și la categoria open, unde a disputat finala alături de colega ei de la club, Paula Paștiu, care a obținut medalia de argint. Paula a reușit si ea un rezultat de excepție, câștigând si ea titlul de campioană nationala la categoria +78 kg.

Satu Mare nu a mai avut campioni la individual la seniori din 1992.

Un rezultat foarte bun a obținut si Adina Micaș, care la doar 17 ani a devenit vicecampioana națională de seniori la categoria –78 kg.

Medalie de bronz a câștigat Romero Yudelsis la categoria 57 kg, iar Paul Cîmpan s-a clasat pe locul 5 la categoria 66 kg.

În urma acestor rezultate CSM Olimpia Satu Mare s-a clasat pe locul 1 in clasamentul general la nivel de club, depășind cluburi cu tradiție din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.