Medalie de bronz pentru Darius Torok de la Moisil la Olimpiada Națională de matematică

La doar vârsta de 13 ani, Darius Tòròk-Brândușan, elev în clasa a 7-a la Școala Gimnazială “Grigore Moisil”, demonstrează că performanța academică excepțională nu este doar un vis îndepărtat. Cu o pasiune profundă pentru matematică și susținut de o muncă asiduă, Darius a reușit să impresioneze întreaga comunitate educativă prin realizările sale remarcabile aducând la Satu Mare  medalia de bronz de la Olimpiada Națională de Matematică care s-a desfășurat la Huși în perioada 2-7 aprilie

Darius, un exemplu viu de dedicație și ambiție, s-a distins prin abilitățile sale deosebite în matematică, câștigând admirația profesorilor și colegilor deopotrivă. Meritele sale academice nu sunt doar o sursă de mândrie pentru școala noastră, dar și un exemplu inspirațional pentru elevii care își urmează pasiunile.

Un rol crucial în succesul lui Darius l-a avut doamna profesoară Ionela Turturean, care, prin profesionalismul și dăruirea sa, a ghidat pașii tânărului matematician spre vârfurile excelenței academice. Sub îndrumarea ei, Darius a reușit să se califice și să strălucească la Etapa Finală a Olimpiadei Naționale de Matematică, unul dintre cele mai prestigioase concursuri școlare din țară.

Comunitatea Școlii Gimnaziale “Grigore Moisil” îl felicită pe Darius Tòròk-Brândușan pentru realizările sale impresionante și îi urează succes continuu în toate aspirațiile sale academice și personale. Asemenea realizări subliniază valoarea efortului susținut și a pasiunii autentice pentru învățătură, calități pe care Darius le încorporează cu grație și maturitate remarcabilă pentru vârsta sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.