Un nou eşec pentru echipa CSM Olimpia

Echipa de fotbal de la CSM Olimpia Satu Mare a suferit o nouă înfrângere în play-off-ul Ligii a 3-a, pierzând la Zalău în fața liderului, scor 21.

Elevii antrenați de Cosmin Iuhas au avut o prestație slabă în meciul disputat vineri. În prima repriză doar Cătălin Oanea a avut un singur şut periculos spre poartă, doar că adversarii atunci deja aveau avantajul pe tabela de marcaj, după golul marcat de Stefan Nikolic (10).

După pauză echipa noastră a revenit ún joc, şi a reuşit să egaleze: după centrarea venită din stânga de la Viorel Chinde, Moussa Samake a marcat cu capul (11).

A fost destul o clipă de neatenție în defensiva noastră, de care a profitat experimentatul Nikolic, care a prins o torpilă de la 20 de metrii, imparabil pentru Denis Moldovan (21).

Băieții noştrii nu au reuşit să se apropie de poarta apărată de juniorul David Poptean (Bogdan Miron fiind schimbat încă în minutul 37, după o accidentare), iar ultimele minute au jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Raul Apai.

CSM Olimpia rămâne fără punct obținut în play-off, şi diferența în spatele zălăuanilor creşte la 12 puncte.

Sâmbăta viitoare, în etapa a 3-a echipa noastră va juca acasă cu CSM Sighetul Marmației.

Declarația antrenorului Cosmin Iuhas

„Din păcate trecem o perioadă grea, în care nu reuşim să facem victorii. Nu reuşim să dăm ceva în plus pentru acest play-off. Ne-a costat din nou aceste faze fixe, de care nu scăpăm, luăm prea uşor golurile.

Mergem înainte, vedem ce se va întâmpla, trebuie să ridicăm capul sus. Nu s-a pierdut încă nimic, mai sunt şapte jocuri, în care se poate întâmpla orice. E păcat de munca de un an, să nu ieşim din această pasă şi să nu ajungem la baraj.”

LIGA 3, PLAY-OFF, SERIA 10, ETAPA 2

SCM Zalău – CSM Olimpia Satu Mare 21 (10)

Marcatori: Stefan Nikolic 9, 72, respectiv Moussa Samake 63.

Eliminat: Raul Apai 86 (CSM Olimpia)

CSM Olimpia: Denis Moldovan Alin Burdeț, Paul Copaci, Cătălin Oanea, Tudor Lucaci (80, Adrian Micaş), Viorel Chinde, Cosmin Zamfir (’58,.Gueye Mansour), Moussa Samake, Pop Nándor (’46, Raul Apai), Andrei Zbona (46, Alin Ferenți), Zsiga Ervin.

Antrenor: Cosmin Iuhas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.