Primarul Ovidiu Duma a câștigat procesul cu ANI și va rămâne în funcție


Într-o postare pe pagina sa de socializare, primarul Oraşului Ardud, Ovidiu Duma, anunță că a câștigat procesul cu Agenția Naționslă de Integritate și drept urmare rămâne în continuare în funcție urmând totodată să candideze pentru un nou mandat.

Mandatul 2020-2024 a fost cel mai #dificil din cei aproape 30 de ani de administrație publică. Ultimii 4 ani au testat prietenii, loialități, caractere și valori, personal și profesional. Din păcate, prea mulți nu au reușit să dea dovadă de #valori morale pe care ei înșiși pretind că le au.

📚Am fost supus unei presiuni fără precedent, atacat și contestat prin acțiuni directe și indirecte menite să mă discrediteze și să-mi aducă prejudicii de imagine. Am ales să port aceste lupte în tăcere, cu demnitate și încredere în adevăr și în comunitatea pe care am avut-o alături peste trei decenii.

Azi, pot să mă bucur de victoria #ADEVĂRULUI! Azi s-a făcut #dreptate!

‼️De azi pot să-mi continui munca și oficial pot să îmi exprim #intenția de a #candida la un nou mandat de primar al Ardudului.

➡️ Alături de dvs, comunitatea mea puternică, voi continua cele peste 30 de proiecte edilitare în infrastructură, educație, sport, sănătate, administrație și cultură, începute și finanțate dinafara bugetului local și aflate în diferite stadii de implementare (autorizații, avize, documentații tehnice, execuție etc.) Orașul Ardud are în acest moment și peste 20 cereri de finanțare pe programe naționale și europene, care aștepta evaluarea finală.

‼️Voi face în continuare tot ceea ce este necesar pentru comunitatea noastră, pentru a menține direcția de dezvoltare!

Împreună mergem mai departe!” a transmis edilul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.