Negrești Oașul devine mai VERDE

Primăria Negrești-Oaș, în colaborare cu Ocolul Silvic local și instituțiile de învățământ din oraș, lansează o invitație deschisă tuturor cetățenilor să se alăture Campaniei Anuale de Împădurire, un efort comun pentru revitalizarea și îmbogățirea spațiilor verzi din comunitate.

În ziua de vineri, 29 martie 2024, la ora 10:00, comunitatea Negrești-Oaș este așteptată pe platoul administrativ situat la Luna Ses, în proximitatea schitului local, pentru a participa la o acțiune de plantare masivă. Obiectivul acestei întâlniri este de a planta 2500 de puieți de molid și paltin, fiecare dintre aceștia găsindu-și locul în solul fertil al regiunii.

Această inițiativă verde subliniază angajamentul comunității și al liderilor locali față de conservarea mediului și promovarea unui viitor mai verde și mai sănătos pentru toți. „Este responsabilitatea noastră să protejăm mediul înconjurător și să luăm măsuri active pentru menținerea unui echilibru natural”, afirmă Aurelia Fedorca, primarul Negrești-Oaș.

Prin colaborarea dintre autoritățile locale, Ocolul Silvic și școlile din oraș, campania nu numai că își propune să îmbunătățească calitatea mediului, dar și să sensibilizeze comunitatea cu privire la importanța acțiunilor ecologice și să încurajeze voluntariatul și implicarea civică.

Organizatorii speră că această campanie va deveni un prilej de întâlnire și socializare pentru toți cei implicați, aducând un omagiu pământului care ne susține și îndemnând la o conștientizare mai profundă a responsabilităților noastre colective față de natură.

Toți locuitorii și prietenii orașului Negrești-Oaș sunt încurajați să participe la această inițiativă, să contribuie la crearea unui mediu mai curat și mai sănătos și să lase o moștenire verde pentru generațiile viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.