CSM Olimpia începe aventura spre barajul de promovare

Echipa de fotbal de la CSM Olimpia Satu Mare va începe, pentru al doilea an consecutiv, participarea în play-off-ul Ligii a 3-a.

În sezonul trecut băieții noștri au terminat pe locul 3 al clasamentului seriei a 10-a, iar acum obiectivul declarant este participarea la barajul pentru promovarea în Liga a 2-a.

Pentru îndeplinirea acestui obiectiv echipa antrenată de Cosmin Iuhas trebuie să-și păstreze măcar poziția actuală, obținută în urma rezulatelor din sezonul regular al campionatului.

CSM Olimpia va începe a doua parte a campionatului de pe locul 2 al serieii, cu 33 puncte. Echipa are de recuperate opt puncte pentru a egala liderul, SCM Zalău, dar și un avantaj de 5, respectiv 6 puncte în fața ocupantelor locurilor 3 și 4, respectiv Crişul Sântandrei și CSM Sighetu Marmaţiei.

În prima etapă a  play-off-ului echipa noastră va juca sâmbătă acasă împotriva bihorenilor.

Interesant este, că cele două formații au deschis chiar și sezonul regular, tot la Satu Mare, CSM Olimpia învingând în august cu scorul de 2–1.

Băieții noștri trebuie să obțină cele trei puncte și în meciul de sâmbătă, pentru a se menține în lupta pentru primele două locuri.

Cosmin Iuhas a declarat, că urmează nouă finale în partea a doua a campionatului. Din aceste nouă partide cinci va disputa pe teren propriu, și patru în deplasare.

LIGA 3, SERIA 10, PLAY-OFF, ETAPA 1

Sâmbătă, 15.00, Stadion Olimpia-Daniel Prodan

CSM Olimpia Satu Mare – ACSC Crişul Sântandrei

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.