O elevă de la Eminescu s-a calificat la Olimpiada Națională de Logică

Sâmbătă, 23 martie, s-a scris un nou capitol în istoria excelenței academice a Colegiului Național “Mihai Eminescu”, odată cu desfășurarea fazei județene a Olimpiadei de Științe Socio-Umane. În centrul atenției s-au aflat rezultatele impresionante obținute de elevii colegiului la disciplina de Logică, Argumentare și Comunicare, marcând încă o dată angajamentul instituției pentru promovarea excelenței în educație.

În fruntea listei de onoare se află Simuțiu Maia Teodora, elevă în clasa a IX-a B, care nu doar că a obținut Premiul I, dar și-a asigurat o merituoasă calificare la faza națională a competiției. Performanța sa excepțională subliniază nu doar calitățile individuale ale tinerei, ci și nivelul înalt de pregătire oferit de colegiu.

Această realizare nu numai că adaugă un nou trofeu în palmaresul Colegiului Național “Mihai Eminescu”, dar servește și ca sursă de inspirație pentru colegii și colegiele lui Maia, stimulându-i să aspire la performanțe similare. Felicitări Maia și tuturor celor implicați!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.