Lavinia Goste și Marius Zorilă vă invită la un concert extraordinar la Baia Mare

Lavinia Goste şi Marius Zorilă alături de Orchestra Naţională Valahia vă invită la un un concert extraordinar „AUTENTIC ROMÂNESC” la Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, 21 Iunie 2024

Cu inimile ȋncărcate de emoţie, Lavinia Goste si Marius Zorilă vă invită să luaţi parte la evenimentul extraordinar de celebrare a folclorului românesc „Autentic Românesc” în data de 21 iunie 2024, la Sala Sporturilor Lascăr Pană, din Baia Mare.

Acompaniaţi de cea mai apreciată orchestră din România, Orchestra Națională Valahia, condusă de Marius Zorilă și alături de invitaţi de renume, ȋndrăgiţii artiși vor aduce acasă piese ȋndrăgite precum  „Inimioară cu dor mult”, „Floare roşie de mac”, „M-o muşcat badea de buză” sau „Foaie verde pui de nuc”.

Evenimentul AUTENTIC ROMÂNESC ȋncununează 30 de ani de activitate artistică a lui Marius Zorilă si a Laviniei Goste, cu doar o zi ȋnainte ca aceasta să sărbătorească frumoasa vârstă de 40 de ani.

Concertul AUTENTIC ROMÂNESC va debuta la Baia Mare, orașul de suflet al Laviniei și al lui Marius, iar ulterior va continua ȋn mai multe orașe din ţară și nu numai.

În toţi aceşti ani, Lavinia şi Marius ne-au obişnuit cu proiecte inedite de folclor autentic şi Autentic Românesc nu se abate de la regulă. Costume tradiţionale, versuri străvechi acompaniate de un sound actual, toate aceste ingrediente vor face din el un eveniment excepţional, în care folclorul românesc va fi celebrat la rang de artă.

Bilete pentru acest concert le gasiti online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro.

https://www.iabilet.ro/bilete-baia-mare-lavinia-goste-si-marius-zorila-autentic-romanesc-97011/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.