Handbalistele sătmărene au pierdut în fața echipei Unirea Sânicolau Mare

Echipa de handbal feminin de la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a început cu stângul aventura în Grupa Valoare a campionatului junioarelor II.

Elevele antrenorului Ciprian Mărieș au întâlnit duminică în Sala de Sport LPS-Ecaterina Both formația Unirea Sânnicolau Mare, echipă de pe locul 2 al clasamentului seriei.

După un început mai greoi, fetele noastre au revenit de la 1–5, au egalat la 6, după care au preluat conducerea, și au pus o diferență de cinci goluri în fața echipei din Timiș (15–10). Adversarele au revenit până la pauză (17–14), însă CSM Olimpia nu s-a predat, și a continuat să-și domine mai experimentata adversară până în minutul 50 (27–24).

Însă finalul jocului a fost gestionat mai bine de fetele antrenoarei Florentina Ilieș, și după o serie de patru goluri bănățencele au preluat conducerea (27–28), și s-au impus la final, la o diferență de trei goluri (29–32).

Echipa noastră își păstrează locul 4 în clasament, iar în etapa viitoare, în data de 18 aprilie fetele se vor deplasa la Timișoara, unde vor întâlni ocupanta locului 3 în clasamentul seriei, AHCS Citu Timișoara.

HANDBAL FEMININ, JUNIOARE II, GRUPA VALOARE 4, ETAPA 1

CSM Olimpia Satu Mare – Unirea Sânnicolau Mare 29–32(17–14)

CSM Olimpia: Ana-Maria Irimescu, Maribel Filimon (5 goluri), Maia Silaghi, Ariana Ionescu, Mara Marghitaș (3), Maria Secu, Denisa Doboș, Fabiana Peter (2), Patricia Cherekeș (2), Lara Sarca, Daniela Trif, Tamás Petra, Miriam Bumbuc (10),  György Natália (4), Iulia Paicu (3).

Antrenor: Ciprian Mărieș

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.