Carte pentru copii scrisă de părintele Cristian Boloș

Prin osârdia părintelui Cristian Boloș, a fost publicată o nouă lucrare intitulată “Călătorind pe urmele Sfântului Gheorghe”, o carte ce promite să aducă în sufletele copiilor lumina și înțelepciunea credinței.

Această carte, rezultatul muncii asidue și a inspirației părintelui Cristian, își propune să îi îndrume pe cei mici într-o călătorie spirituală pe urmele unuia dintre cei mai iubiți sfinți ai creștinătății, Sfântul Gheorghe. Povestea a fost scrisă cu un profund sentiment duhovnicesc, având ca scop iluminarea și îndrumarea tinerilor cititori spre valorile și principiile creștine.

Mulțumirile părintelui Cristian se îndreaptă către domnul Ciprian Câmpean, directorul Editurii Via din Cluj-Napoca, pentru sprijinul și încrederea acordate în realizarea acestui proiect. Acest gest subliniază o colaborare fructuoasă între Biserica Ortodoxă și lumea editorială, în scopul promovării literaturii creștine pentru noua generație.

“Slavă lui Dumnezeu pentru toate!” a fost mesajul părintelui Cristian, exprimând recunoștința și bucuria pentru finalizarea acestui proiect. Acest eveniment marchează nu doar lansarea unei noi cărți, ci și consolidarea legăturii dintre credință, educație și comunitate.

Publicarea cărții “Călătorind pe urmele Sfântului Gheorghe” constituie un pas important în demersul Bisericii de a se apropia de tineretul creștin, oferindu-le acestora un ghid spiritual valoros. Este o invitație deschisă către toți cei interesați să descopere frumusețea și profunzimea credinței prin intermediul literaturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.